Nybolig Ørsted

Jeppesen & Sørensen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Rougsøvej 85A
8950 Ørsted
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Ørsted

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen har vi mere end 28 års erfaring med salg af alle slags ejendomme. Vi har kun én ting for øje, og det er, at servicere DIG! Vi bruger alle vores kræfter på at finde den højst opnåelige pris og den helt rette køber til din ejendom - samtidig med at vi guider dig trygt igennem processen!

Sidste år havde Jeppesen og Sørensens forretninger hele 495 handler, hvilket gør os til den markant mest sælgende ejendomsmægler på Djursland og i Skødstrup. Vi kan også gøre en forskel for dig!

Vi er mange og med en vifte af dygtige, veluddannede medarbejdere, fordelt ud over hele 9 Jeppesen & Sørensen forretninger på Djursland og i Skødstrup, er vi dén mæglerkæde med størst dækning i vores lokalområder.

Vi er så lokale, at vi selv bor i Ørsted!

De fleste af vores medarbejdere er bosat i lokalområdet hvor de arbejder. Vi har derfor et kæmpe, indgående lokalkendskab, naturligvis til boligmarkedet, men også mht. netværk, muligheder og aktiviteter. Du kender os måske fra dit lokale bybillede.

Mennesker gør en forskel

Den personlige kontakt er vigtig, og fornemmelsen i maven skal være rigtig inden en aftale indgås. Vi gør alt for at tiltrække, uddanne og beholde de allerbedste medarbejdere, der kan give dig det mest optimale forløb.

Hos os har du altid en primær kontaktperson, som håndterer din handel. Den helt rigtige person på opgaven er vigtig for at du kan få en tryg handel, uden bekymringer og tvivl.

Med udgangspunkt i dine ønsker lægger vi en handlingsplan, så du på forhånd, kender hele salgsprocessen og er tryg i dit forløb.

Vi kombinerer vores store kendskab til det lokale boligmarked med vores enorme kundekartotek og dertil lægger vi en stor samlet salgsindsats i alle vores forretninger - med markedets bedste markedsførings-værktøj, et digitalt markedsføringssystem, der skræddersyr en online kampagne til din bolig som bliver vist der, hvor dine købere kommer - alt sammen for at sikre dig den bedst mulige pris på markedet indenfor den ønskede salgsperiode.

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen får du altid:

 • Den mest sælgende ejendomsmægler På Djursland og i Skødstrup*
 • I alt 31 dygtige, veluddannede og servicemindede medarbejdere der arbejder for DIG
 • Vi har en gennemsnitlig kundetilfredshed på over 9, på en skala fra 1-10
 • 9 forretningers effektivitet – kun 1 salær
 • Kæmpe lokalt køberkartotek
 • En gratis og uforpligtende salgsvurdering
 • Markedets bedste online markedsføring SmartSalg (fås kun hos Nybolig) med mulighed for fokuseret annoncering – fx mod Aarhus - se mere her
 • Fælles køberkartotek med alle øvrige Nybolig forretninger i Aarhus og omegn - giver kontakt til flere købere

Vi kan hjælpe dig uanset boligtypen

Vi arbejder med handel af alle boligtyper, så skal du sælge din villa, dit sommerhus, fritidshus, liebhaveri, rækkehus, lejlighed, andelsbolig, landbrug, fritidsgrund eller helårsgrund, er vi klar til opgaven.

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen Ørsted dækker vi hele Ørsted og omegn - Udbyhøj, Store Sjørup, Voer, Holdbæk, Hevring, Allingåbro, Vivild, Lystrup.

Kom hurtigt i gang med dit boligsalg, bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering her på siden.
Kontakt os på 8950@nybolig.dk, tlf. 86 48 42 44 eller kom forbi os i butikken på Rougsøvej 85.

Læs mere om Nybolig Jeppesen & Sørensen her

Med venlig hilsen
Jacob Stensgaard & Mikael Lykke Sørensen 
Indehavere

*jf. Boligsiden Find Mægler Alle Boligtyper, Norddjurs, Syddjurs og 8541, 16.08.2021 - 16.08.2022

CVR: 33013213

Læs mere om Nybolig Ørsted

Pengeinstitut
 • Totalkredit
 • Djurslands Bank
 • Nykredit
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • Zigna
 • NRGI Elsalg A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.