Nybolig Fjellerup

Jeppesen og Sørensen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Strandvejen 46
(Udstillingsforretning)
8585 Glesborg
Åbningstider
Man - Søn:

Din lokale ejendomsmægler på Norddjurs (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Fjellerup til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Jeppesen & Sørensen Rønde, Hovedgaden 13, 8410 Rønde.

Din lokale ejendomsmægler på Norddjurs (Udstillingsforretning)

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen har vi mere end 28 års erfaring med salg af alle ejendomstyper. Vi har kun én ting for øje – at give dig den bedste service. Vi bruger alle vores kræfter på at finde den bedste pris og den helt rette køber til din ejendom, samtidig med at vi guider dig trygt igennem processen.

Jeppesen og Sørensens forretninger har gennem en årrække været blandt de bedst sælgende ejendomsmæglere på Djursland og i Skødstrup. Og vi kan også gøre en forskel for dig!

Vi er mange ansatte, og vi besidder en bred vifte af dygtige, veluddannede medarbejdere, fordelt ud over hele ni Jeppesen & Sørensen forretninger på Djursland og i Skødstrup.

Vi er så lokale, at vi selv bor på Djursland

De fleste af vores medarbejdere er bosat i det lokalområde, hvor de arbejder. Vi har derfor et indgående lokalkendskab til boligmarkedet såvel som til netværk, muligheder og aktiviteter.

Mennesker gør en forskel

Den personlige kontakt er vigtig, og mavefornemmelsen skal være rigtig, inden aftalen indgås. Derfor gør vi alt for at tiltrække og uddanne de allerbedste medarbejdere, der kan give dig det mest optimale forløb. Hos os har du altid en primær kontaktperson, som håndterer din handel. Den helt rigtige person på opgaven er vigtig for at du kan få en tryg handel, uden bekymringer og tvivl.

Med udgangspunkt i dine ønsker lægger vi en salgsplan, så du på forhånd, kender hele salgsprocessen og er tryg i dit forløb.

Vi kombinerer vores store kendskab til det lokale boligmarked med vores store kundekartotek, og dertil lægger vi en stor samlet salgsindsats i alle vores forretninger - med markedets bedste markedsføringsværktøjer og et digitalt markedsføringssystem, der skræddersyr en online kampagne til din bolig som bliver vist der, hvor dine købere kommer - alt sammen for at sikre dig den bedst mulige pris på markedet inden for den ønskede salgsperiode.

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen får du altid:

  • En af de bedst sælgende ejendomsmægler på Djursland og i Skødstrup
  • Et stærkt hold af dygtige, veluddannede og servicemindede medarbejdere, der arbejder for dig
  • En gennemsnitlig sælgertilfredshed på over 9 på Boligsiden
  • Effektiviteten fra ni forretninger – men kun ét salær
  • Et stort lokalt køberkartotek
  • En gratis og uforpligtende salgsvurdering
  • Markedets bedste online markedsføring gennem SmartSalg (fås kun hos Nybolig) med mulighed for fokuseret annoncering
  • Fælles køberkartotek med alle øvrige Nybolig forretninger i Aarhus og omegn

Vi kan hjælpe dig uanset boligtypen

Vi arbejder med handel af alle boligtyper. Så skal du sælge din villa, dit sommerhus, fritidshus, liebhaveri, rækkehus, lejlighed, andelsbolig, landbrug, fritidsgrund eller helårsgrund, er vi klar til opgaven.

Kom hurtigt i gang med dit boligsalg, bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering her på siden.

Kontakt os på tlf. 8632 2422. Du finder Jeppesen & Sørensens forretninger i Ebeltoft, Grenaa, Rønde, Skødstrup/Løgten, Hornslet, Ryomgård, Auning, Ørsted og Fjellerup.

Med venlig hilsen
Mikael Lykke Sørensen, Jacob Stensgaard og Johnny Lilholt Laursen

CVR: 33013213

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.