Nybolig Risskov

Mads Faurholt

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Nordre Strandvej 37
8240 Risskov
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Risskov

Hos Nybolig Risskov er vi et fagligt kompetent og dynamisk team af ejendomsmæglere med et stort lokalkendskab i den nordlige del af Aarhus, herunder Risskov, Egå, Skæring, Lystrup og Hjortshøj og har alle mange års erfaring i branchen.

Vi er boligspecialister med fokus på salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt projekter.  Vi lægger vægt på en professionel og ærlig rådgivning kombineret med realistiske vurderinger og en seriøs arbejdsindsats. Nybolig Risskov har de seneste 10 år haft Risskovs største salg.

Lad os sælge din bolig i Risskov, Egå, Skæring, Lystrup og Hjortshøj

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til lokalområdet er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. 

Hos Nybolig i Risskov er vi altid klar til at hjælpe dig med dit boligsalg, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din unikke bolig kan sælges for. Vi udarbejder en personlig handlingsplan til dig, så du får et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af boliger i en helt særlig del af Danmark. Risskov og området omkring byder på et væld af spædende muligheder. Vi har specialforretninger, butikker, hyggelige caféer og generelt et meget levende butiksstrøg op ad Nordre Strandvej. Dét - kombineret med gode skoler, nærheden til byen samtidig med vandet og smukke Risskov - gør, at mange er lune på vores område.

Ønsker du rådgivning, er du derfor velkommen til at kontakte os allerede i dag for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Overvejer du at købe bolig?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i området, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Risskov. Vi har indgående kendskab til lokalområdet og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Ring til os eller besøg os i forretningen og få en snak om dine ønsker til drømmeboligen.

Kunderne sætter pris os

I en nylig rundspørge på kundernes tilfredshed med os via Boligsiden.dk har vores forretning scoret 9,8 af 10 baseret på kundernes feedback henover de seneste 12 måneder.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 41204265

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.