Adresse

Nordre Strandvej 37
8240 Risskov

Åbningstider

Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 8617 3322

Din lokale ejendomsmægler i Risskov

Din lokale ejendomsmægler i Risskov 

Hos Nybolig Risskov er vi et fagligt kompetent og dynamisk team af ejendomsmæglere med et stort lokalkendskab i den nordlige del af Aarhus, herunder Risskov, Egå, Skæring, Lystrup og Hjortshøj og har alle mange års erfaring i branchen.

Vi er boligspecialister med fokus på salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt projekter.  Vi lægger vægt på en professionel og ærlig rådgivning kombineret med realistiske vurderinger og en seriøs arbejdsindsats. Nybolig Risskov har de seneste syv år haft Risskovs største salg

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Lad os sælge din bolig i Risskov, Egå, Skæring, Lystrup og Hjortshøj
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til lokalområdet er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. 

Hos Nybolig i Risskov er vi altid klar til at hjælpe dig med dit boligsalg, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din unikke bolig kan sælges for. Vi udarbejder en personlig handlingsplan til dig, så du får et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af boliger i en helt særlig del af Danmark. Risskov og området omkring byder på et væld af spædende muligheder. Vi har specialforretninger, butikker, hyggelige caféer og generelt et meget levende butiksstrøg op ad Nordre Strandvej. Dét - kombineret med gode skoler, nærheden til byen samtidig med vandet og smukke Risskov - gør, at mange er lune på vores område.


Ønsker du rådgivning, er du derfor velkommen til at kontakte os allerede i dag for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Overvejer du at købe bolig?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i området, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Faurholt Risskov. Vi har indgående kendskab til lokalområdet og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Ring til os eller besøg os i forretningen og få en snak om dine ønsker til drømmeboligen.

Kunderne sætter pris os
I en nylig rundspørge på kundernes tilfredshed med os via Boligsiden.dk har vores forretning scoret 9,7 af 10 baseret på kundernes feedback henover de seneste 12 måneder.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.


CVR: 41204265

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 41204265

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring
  Andre:
 • Diverse pengeinstitutter

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Andre ydelser:
 • NRGI Elsalg A/S
 • Ørsted Salg & Service A/S og Strømlinet A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...