• Stue
  • Ejendommen
  • Entré
  • Køkken
  • Badeværelse
  • Badeværelse
  • Plantegninger
  • Stue
  • Ejendommen
  • Entré
  • Køkken
  • Badeværelse
  • Badeværelse

Tagensvej 96, 5. 4 2200 København N

Ejerlejlighed 17 m2 995.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
995.000
Boligareal: 17 m²
Stue/Værelser: 0/1
Etage: 5. sal
Bygget/Ombygget: 1909
Energimærke:

Den perfekte studiebolig med metroen som nabo

Hører du til blandt storbyens mange studerende, der drømmer om at få fingrene i den oplagte studiebolig med en helt central adresse? Så kan du hermed indstille boligjagten, for nu har vi fornøjelsen af at udbyde et 17 m2 stort værelse på toppen af Tagensvej, hvor du bliver direkte nabo til stemningsfulde Skjolds Plads med sit eget metrostop på Cityringen.

Din gadedør placerer sig bogstavelig talt få skridt fra metroopgangen, så det er nemt at finde vej til adressen. Her bliver du budt velkommen hjem af en klassisk rødstensejendom fra 1909. Tagensvej er en levende gade, så du får glæden af at kunne træde direkte ud til indkøbsmuligheder, butikker og lækker takeaway, men du kan samtidig glæde dig over, at dit nye hjem ligger ugeneret på 5. og øverste sal i ejendommen. Du kommer altså til at bo med lang afstand til trafik og byliv.

Når du træder ind på værelset, vil du opdage, at dagslyset strømmer ind gennem kvist- og tagvinduet, der vender helt perfekt mod sydvest - og det dejlige lysindfald er naturligvis med til at skabe en rar atmosfære i rummet. Her får du 17 gode kvadratmeter, som bare er dine, så du kan helt selv bestemme, hvor skabet skal stå. Du kan desuden finde plads til både sengen, en lille spisekrog, måske et skrivebord og eventuelt dit eget køleskab.

Turen fortsætter videre til diverse fællesområder, som tæller bl.a. bad- og toiletfaciliteter. Dertil kommer et veludstyret køkken, hvor der er mulighed for at tilberede aftensmad til dig selv eller mødes med naboerne og forberede en fællesspisning. Køkkenet er desuden udstyret med vaskefaciliteter.

Alt det tilsættes den yderst attraktive adresse, der placerer dig lige dér, hvor det hele sker. Nørrebro er en særligt eftertragtet base blandt unge studerende, der her kan omgive sig med et væld af barer, spisesteder og grønne parker, hvor man kan slå sig ned i solen. På Skjolds Plads kan du lade dig friste af det populære bageri eller de trendy spisesteder, og til fods kan du også bevæge dig i retning af Den Røde Plads, Stefansgadekvarteret, Guldbergsgades restauranter, Nørrebroparken og Assistens Kirkegård. Både cyklen og metroen vil desuden gøre det nemt at finde vej til byens mange uddannelsesinstitutioner.

Ses vi til en fremvisning?

Økonomien i boligen

Kontantpris 995.000
Ejerudgift pr. md. 1.359
Udbetaling 50.000
Brutto ekskl. ejerudgift 5.744
Netto ekskl. ejerudgift 4.665

Kontakt

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
16 m
Indkøb:
32 m
Daginstitution:
177 m
Skole:
423 m
Sport og fritid:
497 m
Sundhed:
45 m
Ladestandere:
70 m
Lynladere:
70 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.