Ejendomsmæglere i Nordjylland

Nyboligs dygtige ejendomsmæglere dækker hele Nordjylland. Du kan derfor være sikker på, at du altid kan kontakte en Nybolig mægler, hvis du gerne vil bo i smukke Nordjylland.

Bestil gratis salgsvurdering

Find din lokale ejendomsmægler i Nordjylland

Drømmer du om at bo i Nordjylland? Nyboligs dygtige og erfarne ejendomsmæglere i Nordjylland, er det oplagte valg af mægler. Lokalkendskab er vigtigt for Nyboligs mæglere, og du finder derfor nogle ejendomsmæglere, der virkelig kender deres lokalområde hos os. I Nybolig står mæglerteamsene altid klar med råd og vejledning, uanset om du skal købe eller sælge. Kig forbi én af Nyboligs mange nordjyske forretninger.

 • Aalborg
 • Skagen
 • Frederikshavn
 • Hobro
 • Løkken
 • Hjørring
 • Brønderslev
 • Brovst
 • Fjerritslev
 • Hadsund
 • Hirtshals
 • Øster Hurup
 • Pandrup
 • Sæby
 • Støvring
 • Vesthimmerland
 • Løgstør
 • Vesthimmerland Aars
 • Vodskov
 • Vraa
 • Aabybro

Find din ejendomsmægler i Aalborg

Aalborgs placering på kysten af Limfjorden er en ideel placering til en smuk havneby. Aalborg er en moderne by fuld af historie, hvor du finder et aktivt natteliv og stille kvarterer. Aalborg Universitet giver også et godt ungdommeligt miljø. Hvis Aalborg trækker, kan du her læse mere om Nyboligs ejendomsmæglere i Aalborg.

Gå på boligjagt i Skagen

Skagen er hyggelig fiskerby i det nordligste Nordjylland. Byen ligger tæt på Grenen, Danmarks spids, og er især kendt på grund af Skagensmalerne som P.S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher. Du finder både helårshuse og sommerhuse i Skagen by. Hvis en bolig i Skagen lyder som noget for dig, kan du om Nybolig Skagen her.

Din ejendomsmægler i Frederikshavn

På Nordjyllands Østkyst, ud til Kattegat, ligger havnebyen Frederikshavn. Byen er en af Nordjyllands større byer, og den største by i Frederikshavn Kommune. Den hyggelige havneby har færgeforbindelser til både Norge og Sverige. Nybolig er det naturlige valg af ejendomsmægler i Frederikshavn, læs mere om Nybolig Frederikshavn her.

Køb eller sælg bolig i Hobro

I bunden af Mariagerfjord ligger Hobro, Nordjyllands 7. største by. Byen ligger i det bakkede terræn med Hobro Station på bakkens top. Hobro er en gammel by, der er placeret tæt på vikingeringborgen Fyrkat. Hvis du skal købe eller sælge i Hobro, kan du læse mere om Nybolig Hobro her.

Find din næste bolig i Løkken

Løkken er en hyggelig by på vestkysten. Den lille kystby er bygget op om sommerhusområder, hvorfor den ferievenlige by er velbesøgt i sommerperioden. Løkkens lækre strand og mulighed for vandaktiviteter gør byen til et fantastisk sted at bo. Læs mere om Nybolig Løkken lige her.

Din lokale ejendomsmægler i Hjørring

I det nordlige Nordjylland, finder du byen Hjørring. Hjørring er en ældre by, der har ligget på det nordlige Vendsyssel siden 1100-tallet. Byen er Nordjyllands næststørste by, der ligger tæt på færger til Sverige og Norge i Frederikshavn og Hirtshals. Du kan læse mere om Nybolig Hjørring her.

Nyboligs salgseksperter – Få salgsvurdering Nordjylland

Hvis du går med overvejelserne om at sælge din bolig, er Nybolig et godt sted at starte. Nyboligs dygtige salgseksperter står altid klar til at give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. I Nyboligs salgsvurdering giver ejendomsmæglerne et realistisk bud på, hvad vi kan sælge din bolig for. Salgseksperterne bruger deres store kendskab til boligmarkedet og dets udsving til at lave en så nøjagtig salgsvurdering som muligt. Dermed har du mulighed for at få en idé om, hvad du kan forvente af et boligsalg.

Nybolig køberkartotek – En kæmpe salgsplatform

Når din bolig bliver sat til salg via Nybolig, får du samtidigt adgang til Nyboligs køberkartotek. Nyboligs køberkartotek er et af landets største, hvorfor det giver dig en fantastisk mulighed for at nå ud til endnu flere potentielle købere. 

SalesStyling

SalesStyling er et tilbud til dig der sælger din bolig med Nybolig. Med Nyboligs SalesStyling bliver din bolig piftet op af nogle dygtige stylister, så indretningen bliver optimal. Dermed kan billederne til salgsopstillingen fungere bedst muligt, og give en bedre mulighed for salg. 

Køberrådgivning i Nordjylland

Nyboligs køberrådgivning er et tilbud til dig, når du skal til at starte din boligsøgning. Køberrådgivningen hjælper dig med at finde din drømmebolig. Inden for køberrådgivningen finder du tre forskellige muligheder, til tre forskellige priser. Med BoligBesøg får du mulighed for at bestille fremvisninger, når du har god tid, så mægleren virkelig kan komme i dybden med boligen og nabolaget. Med BoligBehov tager vores ejendomsmægler et møde med dig, hvor dine boligbehov diskuteres, og der kommer et realitetstjek af din økonomi. Med BoligMatch foretager vores ejendomsmæglere boligjagten for dig, og finder tre boligmatches, der passer til dine ønsker, hvorefter de gennemgår med dig, hvordan den enkelte bolig passer til dig.

Din ejendomsmægler i Nordjylland

Nordjylland er en smuk og naturrig del af Danmark. Landsdelens største by, Aalborg, fantastisk spændende by, der ligger ned til den smukke Limfjord. Nordjylland er fyldt med fantastiske kulturelle tilbud som Anchers Hus og Børglum Kloster, men giver også mulighed for fysisk udfoldelse som surfing i Løkken og en gåtur i klitterne. Hvis du er bidt af fodbold, kan du se Superliga med AaB i Aalborg.

Fra Skagen til Hobro, fra Frederikshavn til Hanstholm, Nordjylland har lokalmiljøer der er væsensforskellige. Uanset om du er bymenneske, der vil have en lejlighed i Aalborg, et hus i Thisted eller et sommerhus ved Vesterhavet, tilbyder Nybolig dig et hav af forskellige og specielle boliger. Du kan derfor altid med fordel vælge Nyboligs ejendomsmæglere, hvis du er interesseret i at flytte til Nordjylland.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.