• Plantegninger

Danehøje 12B Hald Ege, 8800 Viborg

Rækkehus 126 m2 3.395.000 kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
3.395.000
Boligareal: 126 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 2024
Grundstørrelse: 283 m²
Energimærke:

Arkitekttegnet boliger i Egeskovparken hvor høj kvalitet og moderne arkitektur møder naturen.

Boligerne i Egeskovparken er topmoderne boliger, beliggende direkte i naturen. Med et gårdhavehus får du ikke kun en arkitekttegnet bolig, men du får den fantastiske natur med i købet. Egeskovparkens boliger er beliggende direkte i den flotte, jyske natur. Du kommer altså til at bo i frem og harmoni med naturen, mens der indvendigt ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

De 74 arkitekttegnede gårdhavehuse, følger det naturlige terræn. Hvert hus har egen carport og en privat gårdhave, som vender mod sydvest. Gårdhavehusene er designet med fokus på naturen og de rå materialer, som indgår naturligt i landskabet, forstærket af nåleskoven.

Boligerne fremstår som gårdhavehuse, der er en smuk og unik boligform, der kombinerer alt det bedste fra rækkehuset og den fritstående villa. Det kommer især til sin ret i naturskabte terræner, som det du finder ved Hald Ege. Gårdhavehusene er udformet i kombination med terrænet, hvor naturen og boligerne komplimenterer hinanden på bedste vis.

Køkkenet og spisepladsen er familiens samlingspunkt. Vi har tænkt den moderne families dagligdag ind i udformningen. I samspil med materialer af høj kvalitet, indbyder rummet til fælles samvær med direkte udgang til gårdhaven, hvor inde og ude bindes sammen. Det er, som at bringe naturen ind i hjemmet, når de to store skydedøre åbnes og sommerbrisen finder sin vej ind og tager duften af skoven med sig. Om vinteren sørger de store gulv-til-loft vinduer for, at det sparsomme sollys fylder rummet.

Under udformningen af Egeskovparken har vi fokuseret på, at skabe et hjem i tråd med naturen, hvor kvaliteten er i højsædet.
Vi har hævet barren for kvaliteten af nybyggede huse. Det ses ikke kun på ydersiden af gårdhavehusene, men også gennem valget af materialer indvendigt. Der er tænkt på alle detaljer, så de kommende boliger komplimenterer Hald Eges smukke natur. Ydervæggene bliver beklædt i vedligeholdelsesfri træbeklædning, hvor materialet, burned wood, giver husene en helt særlig karakter og kontrast til det grønne løv.

Med en bolig i Egeskovparken har du kort afstand til det meste. Lige i nærheden finder du indkøbsmuligheder, udendørsaktiviteter og ganske kort til Viborg midtby.

Blot få kilometer fra Viborgs byliv, men med roen og naturen lige udenfor døren. Det unikke område ved Hald Ege byder på noget af det fineste natur i Midtjylland, uden at gå på kompromis med den moderne families ønsker til kultur og byliv, der kan blive realiseret kun få kilometer væk. Vidunderlige naturoplevelser venter lige udenfor døren og med cykelsti hele vejen til Viborg behøver I ikke engang starte bilen, når byens mange tilbud lokker. Går turen længere væk er vejnettet omkring Hald Ege veletableret med landeveje til alle Midtjyllands større byer som Silkeborg, Herning, Skive og Aarhus.

Se mere om området på https://egeskov-parken.dk

Gode grunde til at købe boligen
1
Indflytningsklar
2
Midt i naturen
3
Arkitekttegnet

Projektsalg

Egeskovparken

Gårdhavehusene i Egeskovparken.
De 74 arkitekttegnede gårdhavehuse, følger det naturlige terræn. Hvert hus har egen carport og en privat gårdhave, som vender mod sydvest. Gårdhavehusene er designet med fokus på naturen og de rå materialer, som indgår naturligt i landskabet, forstærket af nåleskoven. Gårdhavehuset er efterhånden en velkendt typologi i Danmark, men her forstærker vi konceptet ved at lade gårdhavens mange kvaliteter spille sammen med materialer af høj kvalitet, som området fortjener.

Mere om Egeskovparken

Kontakt

Kontakt

Henrik Vesti Gottschalck

Projektchef
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.395.000
Ejerudgift pr. md. 2.151
Udbetaling 170.000
Brutto ekskl. ejerudgift 19.346
Netto ekskl. ejerudgift 15.418

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
973 m
Indkøb:
1,77 km
Daginstitution:
1,64 km
Skole:
1,59 km
Sport og fritid:
1,51 km
Sundhed:
1,8 km
Ladestandere:
1,55 km
Lynladere:
3,87 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Viborg Kommune

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

25

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.