Ejendomsmæglere i Sønderjylland

Nybolig har mere end 14 dygtige ejendomsmæglere i Sønderjylland. Der vil med sikkerhed være en bolig hos Nybolig i Sønderjylland, der passer til dit behov. Kig forbi Nybolig, hvis du vil købe eller sælge.

Bestil gratis salgsvurdering

Find din lokale ejendomsmægler i Sønderjylland

Er Sønderjylland det næste sted du skal bo? I Sønderjylland finder du over 14 lokale ejendomsmæglerforretninger, der dækker hele Syd- og Sønderjylland. Nyboligs ejendomsmæglere kender lokalmarkedet i Sønderjylland, og de står klar til at bruge det kendskab til at hjælpe dig. Vores erfarne ejendomsmæglere har råd og vejledning klar til dig. Så hvis du vil bo i Syd- eller Sønderjylland, er Nybolig det oplagte valg. Du kan finde Nybolig i følgende byer: 

 • Esbjerg
 • Sønderborg
 • Ribe
 • Kolding
 • Aabenraa
 • Tønder
 • Fanø
 • Guderup og Nordborg
 • Haderslev
 • Padborg
 • Rødding
 • Skærbæk og Rømø
 • Vejen

Find din ejendomsmægler i Esbjerg

Den store havneby Esbjerg ligger på Jyllands Sydvestlige kyst ud for Fanø. Byen har muligheder for et rigt arbejds-, studie- og fritidsliv. Byen giver mulighed for at bo i lejligheder i tættere bebyggelse, eller have et roligere liv i villakvartererne. Du kan læse mere om Nybolig Esbjerg her.

Gå på boligjagt i Sønderborg

Sønderborg er Sønderjyllands største by, beliggende på begge sider af Als Sund. Byen ligger et stenkast fra Dybbøl Mølle og -banke. Den smukke by er fyldt med farverige historiske bygninger og har en hyggelig gågade. Hvis du skal på boligjagt i Sønderborg, kan du her læse mere om Nybolig Sønderborg.

Din ejendomsmægler i Ribe

Den historiske by Ribe, har længe ligget i det sydjyske. Byen blev grundlagt under vikingetiden, og den ikoniske Ribe domkirke blev påbegyndt i 1150. Ribe er som en af landets ældste byer fyldt med historie, men du finder også et spændende moderne byliv. Hvis du er interesseret at bo i Ribe, er Nybolig Ribe et godt sted at starte. 

Køb eller sælg i bolig Kolding

I bunden af Kolding Fjord finder du Kolding. Kolding huser mange forskellige spændende kulturtilbud, og du finder bl.a. det gamle kongeslot Koldinghus, der i dag er et af museerne i Kongernes Samling. I Kolding finder du alt fra lejligheder til villaer. Du kan helt sikkert finde en lækker bolig i Kolding hos Nybolig Kolding.

Find din næste bolig i Aabenraa

I det sydøstlige Sønderjylland finder du byen Aabenraa. Aabenraa ligger for enden af Aabenraa Fjord og er en ældre dansk havneby. I Aabenraa finder du blandt andet Brundlund Slot, der blev grundlagt af Margrethe 1. Du kan læse mere om Nybolig Aabenraa lige her.

Din lokale ejendomsmægler i Tønder

Beliggende ca. fem kilometer fra den dansk-tyske grænse finder du den hyggelige by Tønder. Byen er en moderne by, hvor du finder solide arbejds- og uddannelsesmuligheder. Hvis Tønder er stedet for dig, kan du læse mere hos Nybolig Michael Riis - Tønder her.

Nyboligs salgseksperter – Få salgsvurdering Sønderjylland

Er du interesseret i en gratis og uforpligtende salgsvurdering? Så skal du tage fat i en af Nyboligs arbejdsomme og erfarne salgseksperter. Salgsvurderingen bliver til på baggrund af ejendomsmæglernes store lokale kendskab til markedet. Det bruger salgseksperterne til at lave en så præcis salgsvurdering, som muligt. Det giver dig et billede af, hvad Nybolig mener, at vi kan sælge din bolig for.

Nybolig køberkartotek – En kæmpe salgsplatform

Et salgssamarbejde med Nybolig giver dig mulighed for at få din bolig i Nyboligs køberkartotek. Køberkartoteket er en af Danmarks største salgsplatforme. Du får dermed mulighed for at komme længere ud, og din bolig kan derfor blive opdaget af mange potentielle købere.

SalesStyling

SalesStyling er din mulighed for at få ekstra skarpe billeder til din boligs salgsopstilling. Når du bruger Nyboligs SalesStyling, bliver finpudser vi dit hjems indretning, så det står kniv skarpt, når fotografen skal tage billeder til salgsopstillingen. Det kan være med til at gøre din bolig mere attraktiv for en potentiel kommende køber. 

Køberrådgivning i Sønderjylland

Nyboligs køberrådgivning giver dig mulighed for at gøre din boligsøgning nemmere. Du finder i Køberrådgivningen tre forskellige ydelser, til tre forskellige priser. De tre ydelser er. BoligBesøg, der giver dig mulighed for at bestille en fremvisning, når du har god tid til fordybelse i boligen. BoligBehov, hvor dine boligbehov og økonomi gennemgås, og ejendomsmæglerne kommer med et realitetstjek. BoligMatch, hvor ejendomsmægleren finder tre boligmatches, og gennemgår, hvordan boligen passer til dine behov.

Din ejendomsmægler i Sønderjylland

Smukke Sønderjylland er en historisk og dejlig landsdel i Danmark, og grænseegnen op til den dansk-tyske grænse. Egnen er fyldt med historie – blandt andet 1864-krigen, Dybbøl Banke og genforeningen i 1920. Du finder også et rigt kulturelt liv, med det tyske mindretal og mulighed for uddannelse på Syddansk Universitet. Der er også mulighed for topfodbold med Sønderjyske i Haderslev og EFB i Esbjerg. I Sønderjylland finder du også både UNESCO-byen Christiansfeld og Gråsten Slot, hvor Kongefamilien bor i sommerperioden. 

Nybolig dækker hele Syd- og Sønderjylland, med et enormt lokalkendskab. Vores mæglere gør en dyd ud af at kende lokalsamfundet, de er en del af det. Derfor kan du være sikker på, at Nyboligs ejendomsmæglere i Sønderjylland kan finde din drømmebolig, i et lokalområde der passer til dig og dine behov. Tag derfor kontakt til Nyboligs Sønderjyske ejendomsmæglere, hvis du drømmer om Sønderjylland.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.