Nybolig Kolding

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vestre Ringgade 2 A
6000 Kolding
Åbningstider
Man - Fre:

Nybolig Kolding - Din lokale ejendomsmægler i Kolding

Søger du bolig i Kolding eller skal du sælge din bolig i det omkringliggende område? Hos Nybolig Kolding stræber vi efter at give dig et pænt overskud ved dit boligsalg. Derfor får du med os et ejendomsmæglerteam i ryggen, som sætter ambitionerne højt og knokler benhårdt for at indfri dem. Boligsalg er sjovest når salgsprisen er god, og salget går hurtigt og problemfrit. Alt det kan vi hjælpe dig med. Samtidig er vi optaget af, at du skal føle dig tryg hele vejen igennem din bolighandel.

Professionel rådgivning til boligsalg

At sælge sin bolig kan være en stor beslutning, og hos Nybolig Kolding er vi optaget af at hjælpe dig trygt igennem hele processen. Selve processen ved salg af ejerbolig, villa, ejerlejlighed eller lignende skal naturligvis være så nemt og overskueligt som muligt. Derfor følger vi altid faste procedurer i forbindelse med boligsalg: Vi sørger for at lægge en individuel handlingsplan og tildele dig en personlig mægler, som følger dig tæt i hele processen. 

Samtidig tilbyder vi en række ydelser, der bidrager til at sikre, at din bolig tager sig bedst muligt ud over for potentielle købere:

SalesStyling

Med SalesStyling får du professionel hjælp til at præsentere din bolig på en måde, der appellerer til potentielle købere, så du kan opnå den bedste salgspris.

SmartSalg

Vores SmartSalg sikrer en hurtig og effektiv salgsproces ved at matche din bolig med interesserede købere i vores omfattende køberkartotek.

Nybolig Visual

Nybolig Visual giver potentielle købere en imponerende visuel oplevelse af din bolig gennem professionelle billeder og videoer, så de kan se sig selv i dit hjem. 

Få kompetent køberrådgivning

At finde den perfekte bolig kan være en udfordring, men med Nybolig Koldings køberrådgivning er du i gode hænder. Vores lokale ejendomsmæglere har stor erfaring og kendskab til området, og de kan hjælpe dig med at finde den bolig, der opfylder dine behov og ønsker. For at gøre boligjagten endnu nemmere kan du tilmelde dig vores køberkartotek, hvor du vil modtage information om nye boliger til salg, der matcher dine kriterier. 

Køberrådigvning: En skræddersyet løsning til dine behov

Nybolig Kolding tilbyder køberrådgivning i alle faser af boligkøbet, herunder:

BoligBehov: Afdækning af dine ønsker og behov for din kommende bolig.
BoligMatch: Vi finder boliger, der opfylder dine kriterier og præsenterer dem for dig.
BoligBesøg: Vi arrangerer fremvisninger og hjælper dig med at vurdere boligens stand og potentiale.

Find din drømmebolig i Kolding

Gør boligjagten nemmere ved at søge på vores hjemmeside, hvor vi har samlet et stort udvalg af boliger i Kolding og omegn:

• Huse til salg i Kolding
• Lejligheder til salg i Kolding 
• Grunde til salg i Kolding Kommune 

Nybolig Kolding står også klar til at hjælpe dig gennem hele processen og sikrer, at du får den bedste oplevelse med dit kommende boligkøb. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Kolding. 

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Kolding udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Trekantsområdet og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Trekantsområdet og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Ejendomsmæglere med stort lokalkendskab

Kolding er en af Danmarks største og smukkeste (synes vi) byer. Byen har masser at byde på. Der er store skovområder til gode gå- eller cykelture og langstrakte kyster og strande til de lune sommerdage. Kolding Fjord, ådale og andre smukke naturområder som søer, vandhuller, småsøer og moser finder du også i omegnen. Har du børn, er der en række folke- og privatskoler samt gymnasier i Kolding Kommune. Derudover er der et hav af hyggelige caféer, restauranter og gågader – og naturligvis byens berømte pizzaslices. 

Er du på udkig efter smuk natur, lange kyster og god mad, er Kolding derfor en by for dig og din familie. Vil du vide mere om Kolding og omegn, er du velkommen til at tage fat i en af vores lokale ejendomsmæglere, som alle kender Kolding ud og ind. Og er du også interesseret i bolig uden for Kolding og omegn, kan du kontakte en af Nyboligs andre ejendomsmæglere i Sønderjylland.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 29804044

Læs mere om Nybolig Kolding

Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Middelfart Sparekasse
 • Sydbank
 • Sydjysk Sparekasse
 • Arb. Landsbank
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • Profilm
 • CCT (SmartSalg)
 • Ewii
 • Conmedia
 • Radia
Finansiering
 • Nykredit Bank
 • Middelfart Sparekasse
 • Sydbank
 • Sydjysk Sparekasse
 • Arb. Landsbank
Forsikring
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
Andre ydelser
 • Ewii
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.