Adresse

Alsgade 58
6400 Sønderborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 7443 4310

Din lokale ejendomsmægler i Sønderborg

Nybolig Sønderborg blev i 1990 oprettet på Alsgade 71 og er i 2003 flyttet til vores nuværende adresse: Alsgade 58. Begge ejendomme har gennem tiden altid været præget af handel og finansiering - en tradition som vi fører videre.

Vores nyindrettede lokaler er lyse og venlige og danner dermed en behagelig ramme om såvel salgsudstilling som arbejdspladser. Vi har store udstillingsvinduer og en markant markedsføring, som sikrer konstant opmærksomhed på vores salgsemner. Derudover er der gode parkeringsmuligheder lige foran forretningen.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Gennem de mange års arbejde med bolighandel og finansiering har vi oparbejdet et omfattende lokalkendskab. Vi kender købernes ønsker og områdets huse. Derfor har vi de bedste muligheder for at give dig en præcis vurdering af din bolig.

Når din ejendom sættes til salg hos Nybolig Sønderborg, bliver den både annonceret i avisen, på internettet og i forretningen. Derudover vil et af de første tiltag være at udsende salgsmateriale til vores registrerede køberemner.

Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Kom ind i forretningen eller ring til os og hør nærmere.

Hos Nybolig Sønderborg er nøgleord som ordholdenhed, ærlighed samt handlekraft, kvalitet og begejstring vigtige elementer i vores service og rådgivning over for både køber og sælger. Det gør vi for at hjælpe og sikre dig størst mulig tryghed og ikke mindst en ordentlig handel.

På gensyn hos Nybolig Sønderborg!

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32181309

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Arbejdernes Landsbank
 • Broager Sparekasse
 • Kreditbanken
 • Nykredit Bank
 • Sydbank
 • Frøs Herreds Sparekasse
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Sønderborg Ugeavis
 • Jyske Vestkysten

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...