Nybolig Vamdrup

Kontakt os
Tlf.
Kontakt os
Besøg os
Torvet 3, st.tv.
(Udstillingsforretning)
6580 Vamdrup
Åbningstider
Man - Søn:

Nybolig Vamdrup (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Vamdrup til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Kolding, Vestre Ringgade 2 A, 6000 Kolding.

Din lokale ejendomsmægler i Vamdrup

På Torvet finder du Nybolig Vamdrup, som er vores udstillingsforretning. Her har vi samlet en række af de spændende boliger, vi har til salg i øjeblikket. Nybolig Vamdrup arbejder tæt sammen med Nybolig Kolding, hvilket sikrer god synergi for dig – uanset om du er i markedet som køber eller sælger. Forretningens centrale beliggenhed sikrer god eksponering af de boliger, vi har til salg.

Vi mødes rigtig gerne med vores kunder til en gratis og uforpligtende salgsvurdering samt en samtale om markedssituationen, økonomi, forventninger og drømme. Både køber og sælger har brug for god, grundig og individuel rådgivning. Kompetent rådgivning skaber tryghed og giver overblik, og det er afgørende – uanset om du skal købe eller sælge.

Køb og salg af alle boligtyper

Vi arbejder med handel af alle boligtyper, og vi har en stor kontaktflade til boligmarkedet i hele Kolding Kommune. Vi sælger alle boligtyper – og vi har stor erfaring med både villaer, landejendomme, liebhavere, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse, andelsboliger samt grunde. Så kontakt os endelig for en uforpligtende dialog om dine muligheder.

God og tryg bolighandel

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og økonomi. 

I samarbejde med Nybolig Kolding tilbyder vi også køberrådgivning. Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er din sikring for god og grundig køberrådgivning, hvis du søger rådgivning til køb af din næste bolig.

Vi tilbyder professionel rådgivning under hele processen – både før, under og efter din bolighandel – og vores ejendomsmæglere kan hjælpe dig med alt lige fra tilstandsrapport til ejerskifteforsikring, så du kan føle dig tryg under hele handlen.

Skal vi hjælpe dig med at realisere din boligdrøm? Så kontakt os, og bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Med venlig hilsen
Nybolig Vamdrup
Til alle tider. Til alle hjem.

CVR: 29804044

Læs mere om Nybolig Vamdrup

Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Prøv vores BOLIGSKATTEBEREGNER, og se hvad de nye boligskatter betyder for dig og dit nabolag. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.