• Plantegninger
NYHED

Onsholtgårdsvej 42 8260 Viby J

Villa 210 m2 6.300.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
6.300.000
Boligareal: 210 m²
Stue/Værelser: 2/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 2011
Grundstørrelse: 823 m²
Energimærke:

FUNKISVILLA I GODE MATERIALER OG MED FLOT UDSIGT

Denne unikke funkisvilla er beliggende på toppen af Viby, hvor den markerer sig med sit enkle og elegante formsprog. Til villaen hører en stor dobbelt carport, isoleret redskabsrum samt en helt unik tagterrasse på ca. 50 kvm med en helt enestående UDSIGT ind over Aarhus med havnen og mange af byens markante bygningsværker i det fjerne.
Med denne beliggenhed kommer I til at bo i et villakvarter blot ca. 7 km fra Aarhus C, hvor hækken er sat, plænen grøn og alle naboerne flyttet ind. Onsholtgårdsvej er et roligt og børnevenligt kvarter tæt på naturskønne områder og hverdagens fornødenheder. Børnepasning finder I blot få hundrede meter fra adressen, og en frisk cykeltur på 10 minutter bringer skolebørnene til områdets folkeskoler. Fritiden kan I bruge ved de rekreative områder omkring Brabrandsøen, hvor I kan gå lange ture og nyde de smukke omgivelser. Der er ikke langt til Aarhus C og adgangen til motorvejsnettet, så vejen både ud af og ind til byen er kort.

Velindrettet og med stilsikkert materialevalg
Husets indretning er helt i top, og der er valgt gode materialer hele vejen igennem. Der bydes velkommen i entré, hvorfra man har adgang til bryggers med skabe fra Designa, vask i bordplade og vaskemaskine/tørretumbler. Herefter mødes I af to lyse værelser og et lækkert badeværelse med væghængt toilet og vask i et elegant skabsarrangement ligeledes fra Designa. Husets helt fantastiske rum er alrummet med det stilrene Designa Køkken, hvor der er alt i gode hvidevarer, masser af skabs-/ og skuffeplads, Corian bordplade, Quooker mv. Ved spisepladsen er rummet åbnet op i husets fulde højde, således lyset får lov at strømme ind og en naturlig forbindelse mellem de to etager skabes. Fra alrummet har man udgang til husets terrasser.
På 1. salen får man lys og udsigt kombineretmed en god indretning, hvor der er yderligere to værelser hvoraf det ene er med integrerede garderobeskabe med skydedøre. Der er også endnu et Designa badeværelse med badekar - naturligvis med gulvvarme, som sammen med Genvex ventilationsanlægget er gennemgående for hele huset. Stuen har en rigtig god størrelse, og er med gulv til lofts vinduer hvorfra man har udgangen til den ca. 50 kvm. store tagterrasse, hvor solen og udsigten helt ind til Aarhus C kan nydes. Udvendigt er en fin arkitektanlagt have, der er let at holde og den høje bøgehæk sikrer en privat have. Til huset er desuden en dobbelt carport og et isoleret redskabsrum.

En helt enestående og gennemført kvalitets villa.

Gode grunde til at købe boligen
1
Gennemført kvalitetsvilla
2
Velindrettet
3
Stilsikkert materialevalg

Økonomien i boligen

Kontantpris 6.300.000
Ejerudgift pr. md. 3.969
Udbetaling 315.000
Brutto ekskl. ejerudgift 35.814
Netto ekskl. ejerudgift 28.867

Kontakt

Kontakt

Peter Dybvad

Indehaver, Ejendomsmægler og valuar
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
309 m
Indkøb:
803 m
Daginstitution:
167 m
Skole:
1,03 km
Sport og fritid:
384 m
Sundhed:
2,03 km
Ladestandere:
753 m
Lynladere:
2,72 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Århus Kommune

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.