• Plantegninger

Enghavevej 12 8260 Viby J

Villa 152 m2 6.148.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
6.148.000
Boligareal: 152 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2014
Grundstørrelse: 507 m²
Energimærke:

FUNKISVILLA PÅ 175 ETAGEMETER FRA LASSE LARSEN HUSE – 4 KM FRA AARHUS C!

Når man bosætter sig på Enghavevej 12, bor man lige på skillelinjen af de 2 attraktive postnumre, Højbjerg og Viby. Her får man lov at nyde godt af begge områders faciliteter, ligesom man kommer til at bo med under 4 km. til Aarhus C, så der er ikke længere end en kort cykeltur. Trods den bynære placering er det et roligt, hyggeligt og familievenligt nabolag. Viby Skole og Interskolen ligger lige rundt om hjørnet, ligesom der også er gode pasningsmuligheder i nærområdet. Der er flere indkøbsmuligheder indenfor få hundrede meter og på det hyggelige Kridthøj Torv, som kun ligger ca. 2,6 km fra boligen, er der lækre specialbutikker, med vin, ost, brød mv. Boligen er også godt placeret i forhold til naturen, da både Mindeparken og Marselisborgskoven ligger ca. 2 km væk og vandet nås på ca. 3,5 km.
 

Villa i høj kvalitet og med god indretning

Ejendommen er opført i 2014 af byggefirmaet Lasse Larsen, der er kendt for deres ordentlighed og kvalitet, hvilket også skinner igennem i denne bolig. Her er der bl.a. en tilstandsrapport, hvor der ikke er bemærkninger til. Der er hele vejen igennem valgt gode løsninger og generelt med tanke på, at huset skal være let at holde. 
 

Super indretnng med 4 værelser og 2 badeværelser

Huset byder velkommen i en fin entré, hvorfra man har adgang til det praktiske bryggers. I forbindelse med entréen ligger to værelser i en god størrelse og et af ejendommens to badeværelser, så dette er en oplagt børneafdeling. Badeværelset har en god størrelse med opmuret bruseniche og smart skabsarrangement. Helt centralt er alrummet, hvor I mødes af et stilfuldt Svane køkken med god skabs-/ og bordplads, og et dejligt lys fra ovenlysvinduet. Med den åbne forbindelse til spisepladsen, skabes der et yndet opholdsrum, hvor familiens hverdag leves. Alrummet har endvidere forbindelse til stuen, hvorfra man har to udgange til hhv. den overdækkede terrasse, samt solterrassen mod sydvest. Med adgang fra stuen, er et værelse/konto, samt soveværelse med indbyggede skabe og forbindelse til forældrebadeværelset, der har en rigtig god størrelse, og er i samme stil som første badeværelse. Som en ekstra bonus har det store badeværelse et spabad, med bobler og varmelegeme. 
 
Med adgang fra huset hører 23 kvm. super god "garage". Denne vil, for størsteparten af alle kunder til denne ejendom, blive anvendt som en del af boligen, da rummet er fuldt isoleret, med gulvvarme og i samme gode kvalitet, som den øvrige del af boligen. Sælger bruger i dag garagen som træningsrum, mens kun fantasien sætter grænser for jeres fremtidige anvendelse af disse gode ekstra kvm. Garagen bringer huset op på samlet 175 kvm. under tag. Der er også et rigtig godt skur, som passer godt ind i stilen og giver et fint helhedsindtryk.   Hele huset orienterer sig mod haven, hvor man kan nyde roen og privatlivet. Haven er anlagt, så den er nem at holde, da robotplæneklipperen klarer størstedelen af havearbejdet.  
 
- Så her får i en flot, stilren, vedligeholdelsesnem og absolut indflytningsklar bolig med en super attraktiv beliggenhed i Sydbyen.

Gode grunde til at købe boligen
1
Kvalitetsvilla
2
God indretning
3
Stilfuldt Svane køkken

Økonomien i boligen

Kontantpris 6.148.000
Ejerudgift pr. md. 4.203
Udbetaling 310.000
Brutto ekskl. ejerudgift 35.033
Netto ekskl. ejerudgift 28.214

Kontakt

Kontakt

Peter Dybvad

Indehaver, Ejendomsmægler og valuar
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
293 m
Indkøb:
304 m
Daginstitution:
532 m
Skole:
270 m
Sport og fritid:
620 m
Sundhed:
623 m
Ladestandere:
135 m
Lynladere:
335 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Århus Kommune

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.