• Plantegninger

Enghavevej 12 8260 Viby J

Villa 152 m2 6.148.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
6.148.000
Boligareal: 152 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2014
Grundstørrelse: 507 m²
Energimærke:

Med denne beliggenhed kommer I til at bo med under 4 km. til Aarhus C, hvortil der er gode busforbindelser og Letbane. Her er ikke langt til Viby Skole og i nærområdet findes der gode pasningsmuligheder og gode indkøbsmuligheder som blot ligger få hundrede meter fra ejendommen. På Kridthøj Torv, som kun ligger ca. 2,6 km fra boligen, er der lækre specialbutikker og stranden og Mindeparken ligger blot ca. 3,5 km. fra boligen.

Villa i højkvalitet og med god indretning
Ejendommen er opført i 2014 af byggefirmaet Lasse Larsen, der er kendt for deres ordentlighed og kvalitet, hvilket også skinner igennem i denne bolig, hvor der som små eksempler kan næves, at ejendommen er med gulvvarme overalt, med ventilationsanlæg, Velfac træ/-alu vinduer, elementer fra Svane overalt mv.

Huset byder velkommen i en fin entré, hvorfra man har adgang til det praktiske bryggers, hvor der er rigtig god plads. I forbindelse med entréen ligger to værelser på hver 10,6 kvm. begge med støddæmpende laminat gulve. De andre værelser har alle planke trægulve.Herudover er et af ejendommens to badeværelser, der har en god størrelse med opmuret bruseniche og smart skabsarrangement. Helt centralt er alrummet, hvor klinken fra entréen praktisk følger med. Her mødes I af et stilfuldt Svane Køkken, hvor der er god skabs-/ og bordplads og et dejligt lys fra ovenlysvinduet. Bedst af alt er den åbne forbindelse til spisepladsen og videre ind til stuen. Herfra har man to udgange til hhv. den overdækket terrasse, samt solterrassen, mod sydvest. Med adgang fra stuen er et værelse/kontor, samt soveværelse med indbyggede skabe og forbindelse til forældrebadeværelset, der har en rigtig god størrelse, og er i samme stil som første badeværelse. Som en ekstra bonus har det store badeværelse et spabad, med bobler og varmelegeme.
Til huset hører 23 kvm. garage, med en elektrisk port, hvor porten har en dør, så den både kan bruges som garage eller som en del af boligen, f.eks. et multi/træningsrum m.m. Rummet er fuldt isoleret og i samme gode kvalitet som den øvrige del af boligen. Sælger bruger i dag garagen som træningsrum, mens kun fantasien sætter grænser for jeres fremtidige anvendelse af disse gode ekstra kvm., der bringer huset op på samlet 175 kvm. under tag. Der er også et lækkert skur, som passer godt ind i stilen og giver et fint helhedsindtryk.

Sidst en flot anlagt have, hvor robotplæneklipperen klare størstedelen af havearbejdet, så man kan bruge tiden på terrasserne i stedet. Der er også mulighed for at sidde under den overdækket terrasse, og nyde udsigten til haven.

- En spændende bolig, som står lige til at rykke ind i.

Gode grunde til at købe boligen
1
Kvalitetsvilla
2
God indretning
3
Stilfuldt Svane køkken

Økonomien i boligen

Kontantpris 6.148.000
Ejerudgift pr. md. 4.203
Udbetaling 310.000
Brutto ekskl. ejerudgift 35.196
Netto ekskl. ejerudgift 28.347

Kontakt

Kontakt

Peter Dybvad

Indehaver, Ejendomsmægler og valuar
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
293 m
Indkøb:
304 m
Daginstitution:
532 m
Skole:
270 m
Sport og fritid:
620 m
Sundhed:
623 m
Ladestandere:
135 m
Lynladere:
335 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Århus Kommune

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.