Nybolig City - Munch & Bjerregaard

Adresse

Nørre Voldgade 21
1358 København K

Åbningstider

Telefon

Tlf. 3587 7000

Medarbejdere

Nybolig København K / City - Din lokale ejendomsmægler

Vi ved, hvor meget det betyder, at lytte til og forstå hver enkelt kundes behov. Med indsigt i vores kunders behov kan vi hjælpe med at få boligdrømme realiseret. Grundlaget for en tryg bolighandel er fagligt kompetente ejendomsmæglere. Det kan Nybolig København K / City garantere. Nybolig København K / City hjælper dig sikkert igennem salg af din bolig.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Få solgt din bolig hurtigt!
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til København K / City er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Vores ejendomsmæglere er til stede i hele København K / City, og du kan også møde os på vores kontor på Christianshavn, Torvegade 27, 1400, København K.
Hos Nybolig København K / City er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler ved salg af bolig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i København?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i København eller omregn, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig København  / City. Vi har indgående kendskab til det lokale boligområde i København / City og har solgt både huse og lejligheder i hele centrum af København samt i omegnen af Hovedstaden. Vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 35945318

Læs mere Luk

Nybolig har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit.
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank.
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S.

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Nykredit Bank.
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S.
  Annoncering:
 • Cityavisen
 • Børsen
 • Berlingske Tidende.

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.